Boka tid 0611-51 19 90 Praktikertjänst
Om oss

Om oss

All personal i Tandläkarekedjan har mycket lång erfarenhet av både allmän och mer avancerad tandvård.Vi arbetar för att du i det längsta ska behålla dina egna tänder och för att resultatet av behandlingen ska se naturlig ut.

För oss är det av största vikt att skapa tillit mellan patient och vår personal. Kommunikation är A och O i behandlingen vilket gör framförandet av dina önskemål och förväntningar viktiga i vårt arbete.
Oavsett din ålder, dina behov och dina önskemål när det kommer till förebyggande åtgärder, tandbehandling, reparation eller estetisk tandvård innehar vi en kunskapsbredd och en kompetens att kunna hjälpa just dig.

Det är viktigt för oss att den tandvård vi bedriver hålls uppdaterad och modern i takt med den ständigt pågående utvecklingen på området. Kvalitet är av högsta prioritet och för att uppnå det investerar vi kontinuerligt i såväl praktisk utrustning som utbildning av vår personal.

Vi använder endast högkvalitativa och moderna tandvårdsmaterial i våra behandlingar. Samtliga tandläkare utbildas kontinuerligt vid fortbildningskurser vid LD Pankey Institute for Advanced Dentistry i Miami, USA. Detta institut anses världen över vara den förnämsta skolan för tandläkare som vill tillhandahålla sina patienter den absolut bästa vården. De tekniker och metoder som lärs ut där finns inte att tillgå någon annanstans. Varje individ är unik och därför gör vi en omfattande översyn av dina tänder för att kunna erbjuda dig en beständig helhetslösning.

Tandläkarekedjan är också ansluten till American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD), världens största sammanslutning för tandläkare, forskare och utbildare verksamma inom estetisk tandvård. AACD omfattar över 7 000 kliniker i 70 länder och erbjuder utbildning, men fungerar också som en plattform för utbyte av erfarenheter, kunskaper och nya forskningsrön.

Michael Stridh

Michael Stridh

Tandläkare

Monica Stridh

Monica Stridh

Tandsköterska

Mathias Nyfors

Mathias Nyfors

Tandläkare

Borys Pokrasen

Borys Pokrasen

Tandläkare

Heleena

Heleena

Tandsköterska

Nedzad Kvakic

Nedzad Kvakic

Tandvårdspersonal

Malin Näslund

Malin Näslund

Tandläkare

Boka

Boka tid